مواد لازم:

بادمجان قلمی: 4عدد

گوشت چرخ شده: 100 گرم

پیاز: 2 عدد

مغز گردو: 4 عدد

پودر نان باگت یا آرد سوخاری: 1 لیوان

تخم مرغ: 1 عدد

سیر: 1 حبه

جغفری: 4 قاشق غذاخوری

گوجه فرنگی: 2عدد

رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل: به میزان لازم

آویشن به میزان لازم: پنیرچدار مقداری

آرد سفید: به مقدار لازم (آرد معمولی)

روغن برای سرخ کردن

طرز تهیه کوفته بادمجان :

ابتدا بادمجان ها رو بعد از شستن ، حلقه حلقه یا از درازا می بریم و نمک می زنیم و کنار میزاریم(گرفتن پوستشون کاملا اختیاریه) و بعد از اینکه عرق کرد می شوییم و خشک شان می کنیم. رویشان روغن زیتون برس می کشیم.

توی فر با دمای 200 درجه میذاریم تا پخته و طلایی بشوند. از فر خارج میکنیم و میزاریم کنار تا کمی خنک شود.یکی از پیاز ها را رنده کرده و آبش را خوب میگیریم و دور میریزیم.جعفری را هم خرد میکنیم، بادمجان ها، پیاز  رنده شده  و آب گرفته را توی غذا ساز خرد می کنیم.

جعفری، مغز گردو، آرد سوخاری، پنیر چدار (پنیر پیتزا اگر بریزید ذوب میشود) تخم مرغ و نمک و فلفل و زردچوبه میریزیم و دو تا پالس میدیم تا مواد یکنواخت بشوند.گوشت چرخ شده را اضافه میکنیم و مواد را خوب له میکنیم و چنگ میزنیم.

مایه کوفته را میذاریم توی یخچال و مقداری روغن توی ظرفی میریزیم و با شعله ملایم گرمش میکنیم (بهترین روش برای خوشمزه تر شدن این کوفته سرخ شدن توی روغن مثل فلافل هست که البته یه غذای پرکالری به ما تحویل میده ولی برای افراد که رژیم غذای خاص دارند میشود توی فر هم این کوفته ها را پخت).

سه تا کاسه برمیداریم توی اولی آرد سفید میریزیم. توی دومی یک تخم مرغ شکسته و با چنگال هم میزنیم.توی سومی هم آرد سوخاری یا پودر نان خشک میریزیم.توی هر سه اینها کمی فلفل و آویشن و نمک هم میریزیم.مواد را از یخچال در آورده و ازشون گلوله هایی قد یک گردو درست میکنیم.

اول توی آرد میندازیم و میچرخونیم تا خوب کاور بشه. بعد توی تخم مرغ و در نهایت توی آرد سوخاری.بعدکوفته ها را توی روغن داغ غوطه ور کرده و بعد از پخت روغن اضافی را از آنها خارج میکنیم.

طرز تهیه سس :

یک پیاز ریز را رنده کرده و تفت میدیم سپس گوجه ها را رنده کرده و همراه رب گوجه و نمک و آویشن و دارچین و فلفل(خیلی ها این غذا را تند تند سرو میکنند)مخلوط میکنیم و روی حرارت میزاریم تا جوش بیاد سپس فلفل دلمه ای ها را بصورت نگینی خرد کرده و اضافه میکنیم و صبر میکنیم تا سس کاملا غلیظ بشود.

امیدوارم کوفته بادمجان را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.



مشخصات

آخرین جستجو ها